Uzaktan Öğretim Programlarını VI. Yedekten Kazanan Adayların Kesin Kayıt ve Yedek Listede Yer Alan Adayların Başvuru Şekli

Öğrenim Ücretleri;

*Programa kabul edilen öğrencilerden öğrenim ücreti alınacaktır. Öğrenim ücretini ödemeyen adaylar kayıt hakkını kaybeder. Öğrenim ücretleri Tablo-1’de gösterilmiştir. Bütün adaylar Vakıfbank kurumsal ödeme kısmından   öğrenci numarası ile öğrenim ücretlerini yatıracaktır.(Öğrenci numaranızı kayıt sırasında kayıt görevlisinden öğrendikten sonra ödeme yapabilirsiniz. Kesinlikle IBAN üzerinden ödeme yapmayınız.)

Program Adı

Birinci Yarıyıl

İkinci Yarıyıl

Eğitim Yönetimi Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı

VI.YEDEK KONTENJANLAR

PROGRAADI

KONTENJAN SAYISI

EĞİTİM YÖNETİMİ (YL) (TEZSİZ) (UZAKTAN ÖĞRETİM)

VI. Yedekten kayıtlanma hakkı kazanan öğrenci listesi için tıklayınız...

• Öğrenci kayıtları  02 Eylül 2022 tarihlinde yapılacaktır. Öğrenci kayıtları şahsen veya noterden vekalet verilerek yapılacaktır.
  • Kayıt Adresi: Trabzon Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Fatih Yerleşkesi 61335 – Söğütlü – Akçaabat – TRABZON
  • Kayıt İçin Gerekli Belgeler
    • Öğrenim Ücretinin yatırıldığını gösteren dekont.(Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı kayıt görevlisinden öğrenci numaranızı öğrendikten sonra kurumsal tahsilat yöntemiyle Vakıfbank mobil bankacılık, Vakıfbank ATM’ler ve Vakıfbank şubelerinden öğrenci numaranızı girerek ödeme yapılacaktır. Ödeme yapıldıktan sonra dekont Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına elden teslim edilerek kesin kayıt hakkı kazanılacaktır.)
    • Lisans Mezuniyet Belgesi aslı (E-Devletten alınan belgede geçerlidir.)
    • Not Döküm Belgesi aslı (Transkript), (E-Devletten alınan belgede geçerlidir.)
    • 1 adet Vesikalık Fotoğraf,
    • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,
    • Erkek adaylar için askerlik durum belgesi, (E-Devletten alınan belgede geçerlidir.)
    • Sendika indiriminden faydalanacak adaylar en son ay (Haziran/Temmuz 2022) sendika kesintisinin olduğu onaylı maaş bordrosunu ibraz etmek zorundadırlar.
    • Kesin Kayıt Formu     (Formu doldurarak kayıt bürosuna geliniz)
  • Önemli Hususlar
    • Ön kayıt beyanları ile kesin kayıt sırasında verilen belgelerde uyuşmazlıktan olursa bu durumdan sadece adaylar sorumludur.

İletişim :  e-posta oidb@trabzon.edu.tr

Ayrıntılı Bilgi İçin: Bekir EROL, Tel: 0462 455 1509

Not: Sendika indiriminden faydalanacak adaylar, öğrenim ücretlerini yatırmadan önce Öğrenci İşleri Daire   Başkanlığı Kayıt Bürosundan öğrenim ücretlerini güncelledikten sonra ücretlerini yatırabileceklerdir. Sendika indiriminden faydalanacak adaylar 3825 TL yatıracaktır.