Tezli Yüksek Lisans Programlarını II. Yedekten Kazanan Adayların Kesin Kayıtları Hakkında Bilgilendirme

Yedek Kontenjanlar:

ALAN DIŞI

ÖZEL EĞİTİM (YL) (TEZLİ)

Yedek listeyi görmek için Tıklayınız….

Yüksek Lisans Programlarına Kayıt için Gerekli Belgeler:

1. Vesikalık fotoğraf

2. Lisans Diploması veya Mezuniyet Belgesi (E-Devletten alınan belge de geçerlidir.)

3. Lisans Mezuniyet Transkripti (E-Devletten alınan belge de geçerlidir.)

4. ALES Sonuç Belgesi

5. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

6. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi (E-Devletten alınan belge de geçerlidir.)

Öğrenci kayıtları: 23-25 Ağustos 2023(Mesai Saatleri içerisinde 08:00-17:00) tarihleri arasında yapılacaktır.Kayıtlar şahsen veya noterden vekalet verilerek yapılacaktır.

Kayıt Adresi: Trabzon Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Fatih Yerleşkesi  Söğütlü – Akçaabat – TRABZON

Önemli Hususlar

• Vekalet ile kayıt yapacaklar için vekil kişinin de kimlik fotokopisi gereklidir.Çıktısını alıp getiriniz.
  • Ön kayıt beyanları ile kesin kayıt sırasında verilen belgelerde uyuşmazlıklar olursa bu durumdan sadece adaylar sorumludur.

İletişim:  e-posta : bekirerol@trabzon.edu.tr
                tel  :  0462 455 1509