Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kayıt Yenileme ve Ders Yazılımları Hakıında Bilgilendirme

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kayıt Yenileme ve Ders Yazılımları Hakıında Bilgilendirme
 

Sevgili Öğrencilerimiz,

Ders yazılımları için Öğrenci Bilgi Sistemi 25 Eylül Pazartesi saat 09:00'da açılacak olup, 29 Eylül Cuma günü saat 23:59'da kapanacaktır.

- 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Güz Döneminde Önl Lisans-Lisans Programlarına yeni kayıtlanan 1.sınıf  öğrencilerimizin (harç-katkı payı borcu olan öğrencilerimiz hariç)   Kayıt Yenileme ve Ders Yazılımları Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacaktır.  Diğer 2,3,4. sınıflardaki Ön Lisans ve Lisans programlarına kayıtlı öğrenciler ders yazılımlarından  kendileri sorumludur. Öğrenci Bilgi Sisteminde ders yazılımlarını 25-29 Eylül 2023 tarihleri arasında kendileri yapacaklardır.

-2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Güz döneminde Tezsiz Yüksek Lisans Programlara yeni kaydolan 1. sınıf öğrencilerimizin ders yazılımları Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacaktır.

--2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Güz döneminde Pedagojik Formasyon Sertifika Programlarına yeni  kaydolan öğrencilerimizin ders yazılımları Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacaktır. 


- Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğimizin ilgili maddesi için tıklayınız....     
- Öğrencinin bir yarıyılda alabileceği haftalık ders yükü 40 saatten çok olamaz. 

 -Önlisans Programlarında okuyan 1. Sınıf öğrencilerimiz (2021 ve daha önceki yıllarda kayıtlananlar) güz ve bahar dönemi olmak üzere toplam iki dönem GANO'su 1'in altında ise 2.sınıftan ders seçimi yapamaz.

 -Lisans Progralarında okuyan 2. Sınıf öğrencilerimiz toplam dört dönemin GANO'su 1.80'nin altında ise 3.sınıftan ders seçimi yapamaz.

- Önlisans ve Lisans öğrencilerimiz üst sınıfdan ders alamazlar. Öncelikle en alt yarıyıldan başlamak üzere başarısız olunan dersleri ve hiç almadığı derslere  öncelikle kayıtlanmalıdırlar. Daha sonra bulunduğu dönemindeki derslere kayıtlanmalıdır. 

 Ders kayıt işlemi için   tıklayınız....

 Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız...   

Katkı Payları ve İkinci Öğretim Ücretleri

Öğrenim süresini aşan ve ikinci öğretim öğrencileri katkı payı ve öğrenim ücretini yatırdıktan sonra kayıt yapabilirler. Harç ücretlerinin yatırılması Vakıfbank aracılığıyla yapılacaktır. Eski ve yeni bütün harç ödemelerinizi öğrenci numaranız ile kurumsal tahsilat yöntemiyle Vakıfbank ATM'lerinden 25-29 Eylül 2023 tarihleri arasında yapabilirler. Kesinlikle kurumsal tahsilat ödeme yöntemi dışında  IBAN üzerinden ödeme yapmayınız.

-Katkı Payı Ücretlerini görmek için tıklayınız...  

Katkı Payları ve İkinci Öğretim Ücretleri hakkında bilgilendirme duyurusunu okumak için tıklayınız...

 Önlisans ve Lisans Akademik Takvime ulaşmak için tıklayınız

 Lisansüstü Akademik Takvimine ulaşmak için tıklayınız... 


İletişim: Yaşadığınız sorunlar için (ders kayıt ekranında derslerin görünmemesi, harç sorunu  vb.)  ilgili birim görevlileri ile iletişime geçebilirsiniz. İletişim adreslerine ulaşmak için tıklayınız... 

 

Tüm öğrencilerimize sağlık ve başarılar dileriz.

Menüyü Kapat