Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarını Kazanan Adayların Kesin Kayıt Başvuru Şekli (2023-24 Bahar Dönemi)

Başvuru sonuçları Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Web sayfasında ilan edilmiş olup adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecektir.

Yüksek Lisans Programlarına Kayıt için Gerekli Belgeler:

1. Vesikalık fotoğraf (1 Adet)

2. Lisans Diploması veya Mezuniyet Belgesi, (E-Devletten alınan belge geçerlidir.)

3. Lisans Mezuniyet Transkripti, (E-Devletten alınan belge geçerlidir.)

4. ALES Sonuç Belgesi,

5. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

6. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi, (E-Devletten alınan belge geçerlidir.)

Doktora Programlarına Kayıt için Gerekli Belgeler:

1. Vesikalık fotoğraf (1 Adet)

2. Lisans Diploması veya Lisans Mezuniyet Belgesi, (E-Devletten alınan belge geçerlidir.)

3. Yüksek Lisans Diploması veya Yüksek Lisans Mezuniyet Belgesi, (E-Devletten alınan belge geçerlidir.)

4. Lisans Mezuniyet Transkripti, (E-Devletten alınan belge geçerlidir.)

5. Yüksek Lisans Mezuniyet Transkripti, (E-Devletten alınan belge geçerlidir.)

6. ALES Sonuç Belgesi,

7. Yabancı Dil Sonuç Belgesi,

8. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

9. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi, (E-Devletten alınan belge geçerlidir.)

Öğrenci kayıtları: 14 – 16 Şubat 2024 (Saat : 08:00 ile 17:00) tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrenci kayıtları şahsen veya noterden vekalet verilerek yapılacaktır.

Kayıt Adresi: Trabzon Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Fatih Yerleşkesi  Söğütlü – Akçaabat – TRABZON

• Önemli Hususlar:
  • Noter vekâleti ile kayıt yaptırılabilir.
  • Posta yoluyla kayıt yapılamaz.
  • Ön kayıt beyanları ile kesin kayıt sırasında verilen belgelerde uyuşmazlıklar olursa bu durumdan sadece adaylar sorumludur.
  • Belirtilen tarihte kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

İletişim : e-posta,     bekirerol@trabzon.edu.tr

e-posta,     ayhankahraman@trabzon.edu.tr

Tel ,        Bekir EROL,  0462 455 1509

Tel ,      Ayhan KAHRAMAN, 0462 455 1525

• Öğrenim Ücreti ödemeleri Birden fazla bir yükseköğretim kurumuna kayıtlı olan öğrencilerin katkı payı/öğrenim ücreti ödemesi: Öğrencinin kayıtlı olduğu sadece bir programın öğrenci katkı payı Devletçe karşılanır. Devlet Yükseköğretim kurumlarında bir yükseköğretim programına kayıtlı iken ikinci bir Yükseköğretim programına (çift ana dal programları hariç olmak üzere) kayıt yaptırılması halinde, ikinci programa ait öğrenci katkı payları öğrencilerin kendileri tarafından karşılanır” denildiğinden; 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında bu kapsamda olan tüm öğrencilerimiz Bahar Dönemine ait 343 TL katkı paylarını ödeyeceklerdir.
  • Harç ve Katkı ödemeleri sadece VAKIFBANK Kurumsal İşlemler üzerinden (Vakıfbank ATM’leri kartsız işlemler) ve VAKIFBANK mobil bankacılık üzerinden T.C. Kimlik numarası girerek yapılacaktır. Kesinlikle İBAN üzerinden ödeme yapmayınız.
Menüyü Kapat