Uzaktan Öğretim Programlarını  Kazanan Adayların Kesin Kayıt ve  Başvuru Şekli (2023 - 2024 Bahar)

Uzaktan Öğretim Programlarını  Kazanan Adayların Kesin Kayıt ve  Başvuru Şekli (2023 - 2024 Bahar)

Öğrenim Ücretleri;

*Programa kabul edilen öğrencilerden öğrenim ücreti alınacaktır. Öğrenim ücretini ödemeyen adaylar kayıt hakkını kaybeder. Öğrenim ücretleri Tablo-1’de gösterilmiştir. Bütün adaylar Vakıfbank kurumsal ödeme kısmından T.C kimlik numarası ile öğrenim ücretlerini yatıracaktır.

Tablo-1 :

Program Adı

Birinci Yarıyıl

İkinci Yarıyıl

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı

9500 TL

Eğitim Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Uzaktan Öğretim Programı

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı

9500 TL

Öğrenci kayıtları: 14 – 16 Şubat 2024 (Saat :08:00 ile 17:00) tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrenci kayıtları şahsen veya noterden vekalet verilerek yapılacaktır.

• Kayıt Adresi: Trabzon Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Fatih Yerleşkesi 61335 – Söğütlü – Akçaabat – TRABZON
  • Kayıt İçin Gerekli Belgeler
    • Öğrenim Ücretinin yatırıldığını gösteren dekont veya bankamatik makbuzu.
    • Lisans Mezuniyet Belgesi aslı (E-Devletten alınan belge geçerlidir.)
    • Not Döküm Belgesi aslı (Transkript), (E-Devletten alınan belge geçerlidir.)
    • Vesikalık Fotoğraf (1 adet)
    • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,
    • Erkek adaylar için askerlik durum belgesi, (E-Devletten alınan belge geçerlidir.)
    • Sendika indiriminden faydalanacak adaylar en son ay (Ocak 2024) sendika kesintisinin olduğu onaylı maaş bordrosunu ibraz etmek zorundadırlar.
    • Kesin Kayıt Formu     (Formu doldurmadan kayıt bürosuna gelmeyiniz.)
  • Önemli Hususlar
    • Öğrenim ücreti ödemeleri Vakıfbank üzerinden "Ödemeler > Eğitim ve Sınav Ödemeleri > Üniversiteler"   menüsünden "Trabzon Üniversitesi" seçildikten sonra gelen ekrana T.C. Kimlik Numarası girilerek gerçekleştirilecektir.

• Ön kayıt beyanları ile kesin kayıt sırasında verilen belgelerde uyuşmazlıktan olursa bu durumdan sadece adaylar sorumludur.

Not: Sendika indiriminden faydalanacak adayların harçları güncellenmiş olup vakıfbank aracılığıyla ödemelerini T.C kimlik numaralarıyla yapabilirler.Sendika indiriminden faydalanacak adaylar 8550 TL yatıracaktır.

İletişim :         e-posta,     bekirerol@trabzon.edu.tr

e-posta,     ayhankahraman@trabzon.edu.tr