(Tezsiz) Uzaktan Öğretim Programlarını 5. Yedekten Kazanan Adayların Kesin Kayıtları Hakkında Bilgilendirme

Öğrenim Ücretleri:

• Programa kabul edilen öğrencilerden öğrenim ücreti alınacaktır. Öğrenim ücretini ödemeyen adaylar kayıt hakkını kaybeder. Öğrenim ücretleri Tablo-1’de gösterilmiştir.

Tablo-1:

Program Adı

Birinci Yarıyıl

İkinci Yarıyıl

EĞİTİM YÖNETİMİ (YL) (TEZSİZ) (UZAKTAN ÖĞRETİM)

YEDEK KONTENJANLAR:

KONTENJAN SAYISI

EĞİTİM YÖNETİMİ (YL) (TEZSİZ) (UZAKTAN ÖĞRETİM)

Yedekten kayıtlanma hakkı kazanan öğrenci listesi için  Tıklayınız....

• Öğrenci kayıtları: 07 Mart 2024 (Mesai Saatleri içerisinde 08:00-17:00) tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrenci kayıtları şahsen veya noterden vekalet verilerek yapılacaktır.

• Kayıt Adresi: Trabzon Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Fatih Yerleşkesi 61335 – Söğütlü – Akçaabat – TRABZON
  • Kayıt İçin Gerekli Belgeler
    • 1-  Kesin Kayıt Formu     (Formu doldurmayı unutmayınız.)
    • 2- Lisans Mezuniyet Belgesi aslı (E-Devletten alınan belgede geçerlidir.)
    • 3- Not Döküm Belgesi aslı (Transkript), (E-Devletten alınan belgede geçerlidir.)
    • 4- Vesikalık Fotoğraf (1 adet)
    • 5- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,
    • 6- Erkek adaylar için askerlik durum belgesi, (E-Devletten alınan belgede geçerlidir.)
    • 7- Sendika indiriminden faydalanacak adaylar en son ay (Ocak 2024) sendika kesintisinin olduğu onaylı maaş bordrosunu ibraz etmek zorundadırlar.
    • 8- Öğrenim Ücretinin (harç) yatırıldığını gösteren dekont veya bankamatik makbuzu.
  • Önemli Hususlar
    • Öğrenim ücreti ödemeleri Sadece Vakıfbank üzerinden "Ödemeler > Eğitim ve Sınav Ödemeleri > Üniversiteler"   menüsünden "Trabzon Üniversitesi" seçildikten sonra gelen ekrana T.C. Kimlik Numarası girilerek gerçekleştirilecektir.

• Ödemeler kısmında harcınız gözükmüyorsa harç yansıtılması için bizimle iletişime geçiniz.

• Vekalet ile kayıt yapacaklar için vekil kişinin de kimlik fotokopisi gereklidir.Çıktısını alıp getiriniz.

• Ön kayıt beyanları ile kesin kayıt sırasında verilen belgelerde uyuşmazlıktan olursa bu durumdan sadece adaylar sorumludur.

• Kesin kayıt formu el ile veya bilgisayar ortamında doldurululabilir. İmza kısmının ıslak imza ile doldurulması gereklidir.

• Sendika indiriminden faydalanacak adayların harçları güncellenmiş olup vakıfbank aracılığıyla ödemelerini T.C kimlik numaralarıyla yapabilirler.

• Harç borcu görünmeyen veya güncellenmemiş olan öğrenci varsa aşağıdaki e-posta adreslerine mail atmalıdır.

• Sendika indiriminden faydalanacak adaylar 8550 TL yatıracaktır. Sendikalı olup harç borcu güncellenmemiş olan öğrenci varsa aşağıdaki e-posta adreslerine maaş bordrosunu attıktan sonra güncellenecektir.

İletişim :

e-posta: ayhankahraman@trabzon.edu.tr