Yüksek Lisans Programlarını 1. Yedekten Kazanan Adayların Kesin Kayıtları Hakkında Bilgilendirme 2024-2025 Güz Dönemi

Yedek Kontenjanlar:

Kontenjan Türü

Çağrılan Yedek Sayısı

Özel Eğitim (YL) (TEZLİ)

Alan İçi

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği (YL) (TEZLİ)            Alan Dışı 1
Eğitim Programları ve Öğretim (YL) (TEZLİ)            Alan İçi 1
Sosyal Bilgiler Eğitimi (YL) (TEZLİ)            Alan İçi 1
İslam Hukuku (YL) (TEZLİ)            Alan İçi 2
Temel İslam Bilimleri (YL) (TEZLİ)            Alan İçi 3
Spor Yönetim Bilimleri (YL) (TEZLİ)            Alan Dışı 1

Yedekten kazanan Öğrenci listesi görmek için Tıklayınız….

Yüksek Lisans Programlarına Kayıt için Gerekli Belgeler:

1. Kesin Kayıt Formu  (Formu doldurmayı unutmayınız.)

2. Vesikalık fotoğraf (1 Adet)

3. Lisans Diploması veya Mezuniyet Belgesi, (E-Devletten alınan belge geçerlidir.)

4. Lisans Mezuniyet Transkripti, (E-Devletten alınan belge geçerlidir.)

5. ALES Sonuç Belgesi,

6. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

7. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi, (E-Devletten alınan belge geçerlidir.)

Öğrenci kayıtları: 19  -  23 Ağustos 2024 (Mesai Saatleri içerisinde 08:00-17:00) tarihleri arasında yapılacaktır.Kayıtlar şahsen veya noterden vekalet verilerek yapılacaktır.

Kayıt Adresi: Trabzon Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Fatih Yerleşkesi  Söğütlü – Akçaabat – TRABZON

Önemli Hususlar

• Vekalet ile kayıt yapacaklar için vekil kişinin de kimlik fotokopisi gereklidir.Çıktısını alıp getiriniz.
  • Ön kayıt beyanları ile kesin kayıt sırasında verilen belgelerde uyuşmazlıklar olursa bu durumdan sadece adaylar sorumludur.
  • Yukarıda belirtilmeyen programların kontenjanları dolduğu için yazılmamıştır.
  • Birden fazla bir yükseköğretim kurumuna kayıtlı olan öğrencilerin katkı payı/öğrenim ücreti ödemesi: Öğrencinin kayıtlı olduğu sadece bir programın öğrenci katkı payı Devletçe karşılanır. Devlet Yükseköğretim kurumlarında bir yükseköğretim programına kayıtlı iken ikinci bir Yükseköğretim programına (çift ana dal programları hariç olmak üzere) kayıt yaptırılması halinde, ikinci programa ait öğrenci katkı payları öğrencilerin kendileri tarafından karşılanır” denildiğinden; 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında bu kapsamda olan tüm öğrencilerimiz Güz Dönemine ait 557,5 TL katkı paylarını ödeyeceklerdir.
  • Harç ve Katkı ödemeleri sadece VAKIFBANK Kurumsal İşlemler üzerinden (Vakıfbank ATM’leri kartsız işlemler) ve VAKIFBANK mobil bankacılık üzerinden T.C. Kimlik numarası girerek yapılacaktır.

İletişim:   e-posta : bekirerol@trabzon.edu.tr

e-posta : ayhankahraman@trabzon.edu.tr