Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Ortak Zorunlu Temel Bilgisayar Dersi Yeterlik Muafiyet Sınavı Duyurusu

Trabzon Üniversitesi 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Ortak Zorunlu Temel Bilgisayar dersi (Temel Bilgi Teknolojileri/ Bilişim Teknolojileri/ Bilgi ve İletişim Teknolojileri) muafiyet Sınavı 25.09.2024 Çarşamba günü saat 11.00'de öğrenim gördüğünüz birimde  yapılacaktır. Müfredatlarında yukarıda adı geçen dersleri güz veya bahar döneminde alması gereken öğrencilerimiz istekleri doğrultusunda sınava katılabilirler.

Sınav Saati: 11.00-11.50

Not : 2024 YKS-EK Kontenjandan Üniversitemizi kazanan öğrencilerimiz ve özel yetenek sınavı (ÖZYES)  ile Spor Bilimleri Fakültesine bu sene kayıtlanacak öğrencilerimiz için ilerleyen tarihte muafiyet sınavı yapılacaktır. Sınav günü ve saati ile ilgili bilgilendirme daha sonra internet sayfamızdan yapılacaktır.

Menüyü Kapat